Elokuussa herkutellaan mustikkapiirakalla

Nyt on mustikka-aika ja mustikkapiirakan teemakuukausi. Ohjeita on erilaisia, mutta monen kanssa maistuu maito, vaniljakastike tai vaikka vaniljajäätelö.

Lue lisää >

Tärkeä askel kohti tulevaisuutta

Satamaidon Ulvilan meijeri vihittiin käyttöön Meijerin tilat Porissa eivät mahdollistaneet enää kasvua, joten ainoaksi vaihtoehdoksi  jäi uusien tuotantotilojen

Lue lisää >

Pinaattipaukku käynnistää aamun

Maitolähettiläs Katri Rantanen muistuttaa koululaisia aamupalan tärkeydestä – Ilman aamupalaa keskittyminen on huonoa. Koululaisen jaksamisen kannalta aamupala on

Lue lisää >

MAIDON TAKANA: Tuottajamyynti on nimensä mukaisesti maitotilojen oma kauppa

Kävellessä Hallituskatua Satamaidon toimiston ikkunoiden ja ravintola Buccon sisäänkäynnin ohitse, voi silmiin osua Satamaidon sisäpihalla kyltti, jossa lukee

Lue lisää >

MAIDON TAKANA: Jo 30 vuotta laatumaitoa

Niemen lypsykarjatilan keittiön seinää peittää monta kunniakirjaa. Nykyisen tilallisen, Marika Apiliston, vanhemmat on palkittu myös Walter Ehrströmin mitalilla

Lue lisää >