Modernin meijerimme toiminta on huipputasoa

Modernin meijerimme toiminta on huipputasoa

IFS Food -standardin korkeimpaan tasoon pohjautuva toimintamme auditoidaan vuosittain. IFS Food on kansainvälisesti tunnustettu standardi elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun sekä tuotantoprosessien sertifioimiseksi. Standardin keskiössä ovat asiakasvaatimukset, tuoteturvallisuus, laatu, laillisuus sekä aitous ja toiminnan läpinäkyvyys.

Satamaitoa numeroina

Satamaito on 125 länsisuomalaisen maitotilan omistama meijeri, joka on toiminut itsenäisenä maidontuottajien omistamana osuuskuntana jo yli sadan vuoden ajan. Tuottajatilamme sijaitsevat Satakunnassa, Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla. Meijeritoimintamme alkoi Porissa vuonna 1902 ja nykyinen Satamaito perustettiin vuonna 1982.

Raakamaidosta valmistamme vuodessa lähes 45 miljoonaa litraa nestemäisiä maitotaloustuotteita. Yli 36 miljoonaan euroon nouseva liikevaihtomme muodostuu pääasiassa nestemäisten maitovalmisteiden myynnistä vähittäis- ja tukkukaupoille sekä teollisuudelle. Jakeluautomme toimittavat tuotteita asiakkaillemme kuutena päivänä viikossa, lähes 150 000 litraa päivittäin.