Tiedä mitä juot

Rakenna vahva luusto ja lihaksisto – luonnollisesti

Maito on luonnon superjuoma, joka sisältää reippaasti kehollemme tärkeitä ravintoaineita. Maito tunnetaan erityisesti sen runsaasta kalsiumpitoisuudesta. Kalsiumia tarvitaan ihmisen kaikissa elämänvaiheissa rakentamaan ja vahvistamaan luustoa ja hampaita. Jo neljä lasillista maitoa päivässä takaa riittävän kalsiumin saannin kaiken ikäisille!

Kalsiumin lisäksi maito sisältää: 

  • D-vitamiinia edesauttamaan lihasten suorituskykyä.
  • B-ryhmän vitamiinit auttavat väsymistä vastaan sekä ylläpitävät energia-aineenvaihduntaa
  • Proteiini vastaa lihasten ja kudosten kunnosta, säätelee elintoimintoja ja parantaa vastustuskykyä
  • A-vitamiini ylläpitää ihoa ja näkökykyä 

Voittamaton ja virkeä olo

Arjen haasteissa etenkin palautuminen ja ravinto on tärkeää laittaa kuntoon. Näitä molempia maito tukee ja edistää. Tiesitkö että maito on jo itsessään tehokas ja puhdas palautusjuoma sen korkean proteiinipitoisuuden ansiosta? Maito sisältää myös natriumia ja kaliumia, joita elimistöstä poistuu harjoituksen aiheuttaman hikoilun mukana. Maidon juominen korjaa näin myös nestetasapainon tehokkaasti ja luonnollisesti. Nappaa siis Satamaito mukaan treenikassiin, ja uudet haasteet ovat jo puoliksi voitettu!

Maito osaksi ateriarytmiä

Maidosta saat ravintorikkaan välipalan kovankin kiireen keskelle. Etenkin aktiivisesti liikkuvilla proteiinia tulisi saada joka aterialla lihasten ylläpitämiseksi. Maidon proteiinilla onkin kaikista proteiininlähteistä paras aminohappokoostumus, sillä se vastaa suoraan ihmisen tarvetta.

Hyviä luonnollisia proteiininlähteitä ovat esimerkiksi Satamaidon kevytmaitojuoma, AB piimä tai AB luonnonjogurtti. Tuotteistamme voit tuunata itsellesi vaikka smoothien, marjaisan jogurttiannoksen tai proteiinipirtelön. Pelkkää hyvää!