Älä mene halpaan

Älä mene halpaan

Lasissa kumpikin näyttää samalta, mutta oikeasti vain toinen on maitoa. Toista ei saa edes maidoksi kutsua, sillä se on maitovalmisteella jatkettua halpamaitojuomaa. Valitessasi Satamaidon maidon tiedät saavasi oikeaa maitoa viimeistä pisaraa myöten. Seuraavan kerran maitohyllyn äärellä seisoessasi mieti, paljonko arvostat oikean maidon raikasta makua ja luontaisia ravintoarvoja.

Maitoketju

LÄHIMAITO ON LUONNOLLEKIN PAREMPI

Maidon matka maatilalta ruokapöytään saattaa olla yllättävän pitkä. Ajomatka tilalta meijeriin ja meijeristä kaupan hyllylle voi venyä satoihin kilometreihin. Maito ei tuollakaan matkalla happane, mutta kuljetus synnyttää mittavan hiilijalanjäljen. Valitsemalla kaupassa Satamaidon maidon saat oman maakunnan maitoa, joka tuotetaan, kuljetetaan ja jalostetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Siksi voitkin juoda sitä sekä hyvällä maulla että puhtaalla omallatunnolla.

Älä mene halpaan

MAITOKAUPASSA SAA VETÄÄ KOTIINPÄIN

Kotimaisessa maidossa on paljon muutakin hyvää kuin raikas maku. Satamaitoa juodessasi olet kanssamme turvaamassa suomalaisen maidontuotannon tulevaisuutta sekä työtä ja toimeentuloa kaikille maitoketjussa mukana oleville. Itsenäisen, länsisuomalaisten maidontuottajien omistaman osuuskuntamme työn tulokset koituvat kotimaamme parhaaksi eivätkä valu maan rajojen ulkopuolelle. Siksi tiedämme, että vastuullisesti tuotettu kotimainen maitomme maistuu parhaalta sinunkin suussasi.


Julkaistu 21.9.2017

Kerro kavereille: