Hyvää oloa ja iloa

Maito on monipuolinen ravintoaineiden lähde, minkä ansiosta maitotuotteiden käyttöä suositellaan myös suomalaisissa ravitsemussuosituksissa. Maito sisältää luonnostaan lähes kaikkia ihmisen päivittäin tarvitsemia ravintoaineita maistuvassa ja helposti nautittavassa muodossa. Helli hyvää oloa ja iloa – satamaitolaisten raikkaat maitotuotteet ovat siinä avuksi!

Tiedä mitä juot

Maito on luonnollisen puhdasta polttoainetta joka haasteeseen. Maito sisältää reilusti ihmiselle tärkeitä ravintoaineita maistuvassa ja helposti nautittavassa muodossa. Nappaa siis tämä luonnon tehojuoma mukaan arkeen, ja rakenna vahva keho ja mieli – luonnollisesti pelkkää hyvää!

Lue lisää
9

Korkeimman tason IFS Food -sertifikaatti

Olemme ensimmäisiä meijereitä Suomessa, joilla on IFS Food -sertifikaatti käytössä.

19

Ympäristöfiksut pakkausmateriaalit

Biopohjaiset pakkauksemme pohjautuvat uusiutuviin luonnonvaroihin ja ovat 100 % hiilineutraaleja.

6

Sydänmerkki -tuotteet

Satamaidon sitoutuminen terveellisiin ja luonnonmukaisiin valintoihin on palkittu: rasvattomat tuotteemme ovat nyt Sydänmerkittyjä!

Lue lisää

Tarjoa lihaksille korkealaatuista proteiinia

Proteiini on kalsiumin ohella tärkeimpiä ravintoaineitamme. Kalsiumin huolehtiessa luustomme hyvinvoinnista vastaa proteiini lihasten ja kudosten kunnosta. Sen lisäksi proteiinit säätelevät elintoimintojamme sekä parantavat vastustuskykyämme. Maidon proteiinilla on kaikista proteiininlähteistä paras aminohappokoostumus, sillä se vastaa suoraan ihmisen tarvetta. Hyvin imeytyvien proteiinien ansiosta maito kuuluukin luonnollisena osana lihaskunnosta huolehtimiseen.

Saat vitamiineista virkeää oloa

Vitamiinit ovat elimistöllemme elintärkeitä aineita, joiden saanti on nauttimamme ravinnon varassa. Maito sisältää muun muassa useita B-ryhmän vitamiineja, jotka edistävät hyvää yleiskuntoa, vaikuttavat aineenvaihduntaamme sekä ovat välttämättömiä kasvulle ja kehitykselle. Lisäksi saamme maidosta runsaasti esimerkiksi näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia. Maidon sisältämät vitamiinit ovat lisäksi hyvin imeytyviä, minkä ansiosta elimistömme voi käyttää ne tehokkaammin hyväkseen.

9

100% uusiutuvaa energiaa

Kaikki meille välitetty sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua.

19

Pidempi säilyvyysaika

Ruokahävikin hillitseminen on oleellinen osa ruoan ilmastovaikutusten pienentämistä. Pidempi säilyvyysaika on nopea ja luonnollinen tapa vähentää ruokahävikkiä.

6

Vastuullista meijeritoimintaa

Me satamaitolaiset kannamme vastuumme maidontuotannon ympäristövaikutuksista ja pyrimme vähentämään niitä aktiivisesti.