Hyvää oloa ja iloa

Maito on monipuolinen ravintoaineiden lähde, minkä ansiosta maitotuotteiden käyttöä suositellaan myös suomalaisissa ravitsemussuosituksissa. Maito sisältää luonnostaan lähes kaikkia ihmisen päivittäin tarvitsemia ravintoaineita maistuvassa ja helposti nautittavassa muodossa. Helli hyvää oloa ja iloa – satamaitolaisten raikkaat maitotuotteet ovat siinä avuksi!

Kalsium vahvistaa luustoasi

Kalsiumia tarvitaan ihmisen kaikissa elämänvaiheissa rakentamaan, vahvistamaan ja ylläpitämään luustoa ja hampaita. Maito tunnetaan ylivoimaisena kalsiumin lähteenä, eikä suotta. Maidon sisältämä kalsium imeytyy elimistöön muista ruoka-aineista saatavia paremmin, mitä edistää myös useimpiin maitotuotteisiin lisätty D-vitamiini. Sen ansiosta jo neljä lasillista maitoa päivässä takaa riittävän kalsiumin saannin kaiken ikäisille.

9

Korkeimman tason IFS Food -sertifikaatti

Olemme ensimmäisiä meijereitä Suomessa, joilla on IFS Food -sertifikaatti käytössä.

19

FSC-sertifioidut pakkaukset

FSC-sertifioitu kartonki valmistetaan vastuullisesti ja kestävästi hoidetuista metsistä.

6

Helli voi hyvin - voi sinäkin

Maidontuotannossa lehmän hyvinvointi on tärkeää, sillä vain tyytyväinen, terve lehmä tuottaa hyvälaatuista maitoa.

Tarjoa lihaksille korkealaatuista proteiinia

Proteiini on kalsiumin ohella tärkeimpiä ravintoaineitamme. Kalsiumin huolehtiessa luustomme hyvinvoinnista vastaa proteiini lihasten ja kudosten kunnosta. Sen lisäksi proteiinit säätelevät elintoimintojamme sekä parantavat vastustuskykyämme. Maidon proteiinilla on kaikista proteiininlähteistä paras aminohappokoostumus, sillä se vastaa suoraan ihmisen tarvetta. Hyvin imeytyvien proteiinien ansiosta maito kuuluukin luonnollisena osana lihaskunnosta huolehtimiseen.

Saat vitamiineista virkeää oloaa

Vitamiinit ovat elimistöllemme elintärkeitä aineita, joiden saanti on nauttimamme ravinnon varassa. Maito sisältää muun muassa useita B-ryhmän vitamiineja, jotka edistävät hyvää yleiskuntoa, vaikuttavat aineenvaihduntaamme sekä ovat välttämättömiä kasvulle ja kehitykselle. Lisäksi saamme maidosta runsaasti esimerkiksi näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia. Maidon sisältämät vitamiinit ovat lisäksi hyvin imeytyviä, minkä ansiosta elimistömme voi käyttää ne tehokkaammin hyväkseen.

9

100% uusiutuvaa energiaa

Kaikki meille välitetty sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua.

19

Pidempi säilyvyysaika

Ruokahävikin hillitseminen on oleellinen osa ruoan ilmastovaikutusten pienentämistä. Pidempi säilyvyysaika on nopea ja luonnollinen tapa vähentää ruokahävikkiä.

6

Kohti hiilineutraalia tuotantoa

Vähennämme muun muassa päästöjä ja sidomme niitä ilmasta tuottaaksemme hiilineutraalia maitoa viimeistään vuonna 2035.