MAIDON TAKANA: Satamaidon maitotuotteita esitellään hymyssä suin

Satamaidon maitotuotteita on esillä ja niitä maistatetaan vuoden mittaan monissa erilaisissa tilaisuuksissa, kuten kauppojen avajaisissa, messuilla ja tempauksissa.

Tuotemaistiaistarjoiluissa on esillä esimerkiksi maitojuomia tai  ihastuttavaa piimä-puolukka –smoothieta.

Kaupoissa ja messuilla on saattanut nähdä iloisen, hymyilevän Satamaidon tuote-esittelijän. Monesti tuo esittelijä on ollut Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija Anna Kari. – Olemme tehneet yhteistyötä Satamaidon kanssa jo likemmäs kymmenen vuotta, Anna kertoo.

Anna Kari jaksaa puhua Satamaidon tuotteista ja maistattaa tuotteita hymyssä suin tuntitolkulla.

Anna on maistattanut Satamaidon maitotuotteita ja vastaillut Satamaidon tuotteita koskeviin kysymyksiin siis jo vuosien ajan. Tällä kertaa Anna oli maistattamassa Häijään Säästömarketin avajaisissa nimenomaan piimästä valmistettua piimä-puolukka-smoothieta.

– Onpa raikasta ja hyvää, oli maistelijoiden yleisimmät kommentit.  Lähestulkoon jokaisen maistajan ostoskoriin päätyikin läheisestä kylmäkaapista myös piimäpurkki, joten piimä-puolukka-smoothieta on varmastikin jo tarjoiltu monissa talouksissa Häijään suunnalla.

Piimä-puolukka-smoothien saa aikaiseksi vähillä ainesosilla.

Piimä-puolukka-smoothien valmistat seuraavalla ohjeella:
– 5 dl piimää (voit valita parhaiten talouteesi sopivan piimän: AB- tai laktoositon piimä käy hyvin)
– 2 dl puolukkaa
– 0,5 dl sokeria, maun mukaan
– (1 tl vaniljasokeria)
– pinnalle vehnäleseitä
Lisää ainesosat syvään astiaan tai sekoittajaan. Sekoita sauvasekoittimella tai sekoittajassa. Lisää lopuksi  pinnalle vehnäleseitä haluamasi määrä.

Piimä-puolukka-smoothien raikas ja hyvä maku yllättää aina positiivisesti.

– Olen myös kokenut hyvin hyödylliseksi ja mielenkiintoiseksi neuvontatilaisuudet kouluissa. Tällöin saamme kertoa maidon hyödyistä ja kannustaa nuoria maitotuotteiden käyttämiseen, Anna jatkaa hymyssä suin ennen kuin tarjoilee jälleen smoothieta seuraavalle kaupassa kävijälle.


Julkaistu 22.11.2017

Kerro kavereille: