Ravitsemuskatsaus 2/2017 on julkaistu

Ravitsemuskatsaus-lehden vuoden toinen numero on julkaistu teemalla ”Ravitsemus on osa kokonaisuutta”. Lehdessä käsitellään mm. D-vitamiinia, jodia, mikrobeja ja lasten ravitsemuskysymyksiä. Lue lehteä tästä

Henkilöhaastattelussa on tässä lehdessä juuri Helsingin yliopistosta eläkkeelle jäänyt ”lady D-vitamiini” Christel Lamberg-Allardt. ”Joustava ruokasuhde tukee onnistunutta painonhallintaa” -jutusta voi lukea onnistuneen painonhallinnan edellytyksistä.

Nyt on käynnissä lehden 39. vuosikerta. Vuodesta 2015 lähtien lehti on julkaistu vain verkossa.

Lehteä julkaisee Maito ja Terveys ry asiantuntevan toimituskunnan avulla. Toimituskuntaan kuuluu eme­ri­tus­pro­fes­so­ri Ant­ti Aro, MMM, FT Pau­la Ha­ka­la, pro­fes­so­ri Han­nu Kor­ho­nen, MMM Lee­na Packalén, pro­fes­so­ri Päi­vi Palo­joki, do­sent­ti Aila Ris­sa­nen, FT, VTM Sirpa Sarlio-Lähteenkorva ja FT Tuu­la Tuu­re. Toimitussihteerinä toimi ETM Krista Korpela-Kosonen, Viestintä Nutrimediasta.

Lisätietoja:

Maito ja Terveys ry, ravitsemusasiantuntija ja viestintäpäällikkö Katariina Lallukka, puh. 0400 566 202 tai katariina.lallukka(at)maitojaterveys.fi

https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/16/cover


Julkaistu 5.1.2018

Kerro kavereille: