Satamaidon kerma kuuluu pääsiäisen herkkuihin

Juhlapyhiin, kuten pääsiäiseen, kuuluu kiinteästi hyvä ruoka. Olkoon valintasi pääsiäispöydän herkuksi suolaiset piirakat, mämmi, pasha tai leivonnaiset, on yksi raaka-aine ehdoton käytössäsi – nimittäin kerma. Kermaa käytetäänkin erityisesti ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa, sillä kerma parantaa ruoan ja leivonnaisten makua, ulkonäköä sekä rakennetta. Kerma on myös sellaisenaan oiva valinta esimerkiksi mämmin kanssa.

Satamaidon markkinointi- ja myyntipäällikkö Kari Karpale kertoo kerman kulutuspiikkien sijoittuvan juuri juhlapyhien aikoihin. – Kerma kuuluu kiinteästi juhlapyhien herkkujen valmistukseen ja se näkyy myös kerman kysynnässä näinä aikoina, Karpale valottaa.

Satamaidon valikoimissa on viisi kermaa: Kuohukerma 35%, Laktoositon kuohukerma 35%, Laktoositon kevytkerma, Laktoositon ruokakerma ja Laktoositon vispikerma. – Kermoistamme löytyvät sopivat vaihtoehdot niin leivontaan kuin ruoanvalmistukseenkin – ja tietysti myös laktoosittomana, Karpale jatkaa.

Muista siis ostaa tarpeeksi kermaa ennen pääsiäistä, jotta voit nauttia juhlaherkuista koko pääsiäisen ajan.


Julkaistu 26.3.2018

Kerro kavereille: