Etsimme meijerin tilaus-toimitusketjun päällikköä

Satamaidon logistiikkapäällikön siirtyessä eläkkeelle etsimme dynaamista ammattilaista vastaamaan meijerin tilaus-toimitusketjun sujuvuudesta.

Tehtävässä vastaat logistiikan sujuvuudesta maidon keräilystä tuottajilta aina valmiiden tuotteiden toimittamiseen päivittäistavara- ja tukkukaupoille. Teet työtä yhdessä koko Satamaidon muun organisaation kanssa ja varmistat elintarviketuotannon vaatimusten mukaisen toiminnan tilaus-toimitusketjun eri vaiheissa. Ostat tarvittavia kuljetuspalveluita ja neuvottelet näihin liittyvät sopimukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkastelet toiminnan taloudellista kehitystä yhdessä osuuskunnan muun johdon kanssa ja seuraat määrittelemiäsi mittareita tehokkuuden varmistamiseksi. Kehität toimintaa kokonaisuudessaan tehostamalla tietojärjestelmien hyödyntämistä. Ymmärrät myös asiakastyytyväisyyden merkityksen toiminnalle. Olet meijerin johtoryhmän jäsen ja työpaikkasi on Ulvilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan Personnel Group Oy:n konsultti Juha Immonen, puh. 050 500 1007.
Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.4.2019 mennessä osoitteeseen www.personnel.fi, ”Avoimet työpaikat”/Logistiikkapäällikkö Osuuskunta Satamaito.


Julkaistu 29.3.2019

Kerro kavereille: