Haemme henkilöä meijerin tilasäiliöiden kunnossapitoon

Olet kylmätekniikan ammattilainen, joka omaa ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa. Arvostamme sosiaalisia taitoja ja ammattimaista lähestymistä asiakastilanteisiin. Olet vastuuntuntoinen ja tehokas työntekijä, joka ohjaa aktiivisesti omaa työskentelyään ja hoitaa tehtävät aina huolella alusta loppuun saakka. Sinulla on itsenäinen, asiallinen ote työhön ja viihdyt liikkuvassa työssä. Työkäytössä on huoltoauto (B-kortti).
Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- ja kylmäasentajan koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työkohteina ovat tilasäiliöt, tilasäiliöiden pesurit ja meijerin muut laitoshuollon työt. Raportoit työstäsi päivittäin.

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.4.2019 mennessä osoitteeseen jarmo.virtanen@satamaito.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit saada soittamalla tiistaina 9.4. klo 8.00 – 11.00 tai torstaina 11.4. klo 12.00 – 15.00 välisinä aikoina numeroon 02 62260 / Jarmo Virtanen.


Julkaistu 5.4.2019

Kerro kavereille: