Vapaan lehmän maito

Vapaamielisen hyvää Satamaitoa

 

Satamaito on meijeri, joka haluaa tehdä pelkkää hyvää. Se heijastuu koko toimintaamme – se näkyy, tuntuu ja maistuu. Vuoden 2020 alusta Satamaidon pidempään säilyvät, raikkaalta maistuvat maidot ovat myös vapaan lehmän maitoa ja allekirjoituksemme on Pelkkää hyvää.

”Pelkkää hyvää” on lupaus täysin luonnollisesta, raikkaalta maistuvasta maidosta, johon ei lisätä mitään ylimääräistä. Se kertoo, että teemme joka päivä työtä hyvinvoivien lehmien, tyytyväisten tuottajien ja pienemmän hiilijalanjäljen puolesta. Ja ruokahävikkiä vastaan. Meillä on rutkasti hyvää tahtoa, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme entistä vastuullisemmaksi.

Suositut, pidempään säilyvät maitomme tulevat nyt kotitilojemme pihatoissa asuvilta lehmiltä. Ne ovat lehmiä, jotka syövät, lepäilevät, kuljeskelevat, käyvät lypsyllä ja rapsutettavina, ihan omaan tahtiinsa –juuri silloin, kun huvittaa. Sen ansiosta tutuissa maitotölkeissä komeilee nyt ”vapaan lehmän maito” -merkintä!

Satamaidon hyväntuulinen vapaan lehmän maito -mainoskampanja näkyy ja kuuluu Satakunnan alueella monessa eri kanavassa vuoden 2020 alussa.


Julkaistu 2.1.2020

Kerro kavereille: