Uudistettu Poutapäivä rasvaseos nyt myös ekorasiassa!

Satamaito haluaa vähentää ympäristöä kuormittavien pakkausmateriaalien käyttöä siinä määrin missä se on laadun ja tuoteturvallisuuden kannalta mahdollista. Tuorein esimerkki tästä on Poutapäivä-rasian ympäristöystävällisempi versio.

Satamaidon Poutapäivä-rasvaseosta on nyt saatavilla kahdessa eri koossa: 375 g ja 550 g.
Pienempi pakkaus on ekorasia, jonka valmistukseen käytetään vähemmän muovia kuin perinteisen rasian valmistukseen. Ekorasian voi kierrättää kartonkina, kannen voi laittaa muovinkeräykseen ja välikansi soveltuu metallijätteeseen.

Raikkaalta ja maukkaalta maistuva Poutapäivä-rasvaseos valmistetaan aidosta, suomalaisesta voista ja rypsiöljystä, eikä se sisällä lainkaan lisäaineita. Uudistettu, vähälaktoosinen rasvaseos levittyy pehmeästi leivälle ja sopii mainiosti myös paistamiseen, leivontaan ja ruoanlaittoon!

Lue lisää:
Poutapäivä rasvaseos

Poutapäivä 375g


Julkaistu 3.8.2020

Kerro kavereille: