IFS-standardi todistaa: Luotettavat ja laadukkaat tuotteet Satamaidolta

IFS

IFS-standardi on kansainvälisesti tunnettu ja GFSI*-hyväksytty standardi. Kolmannen osapuolen säännölliset tarkastukset eli auditoinnit ja IFS-sertifikaatin saavuttaminen kertovat asiakkaille, että Satamaito on luotettavien ja laadukkaiden tuotteiden valmistaja.

Satamaito on ensimmäisiä meijereitä Suomessa, joilla on IFS Food -sertifikaatti käytössään

IFS Food on kansainvälisesti tunnustettu standardi elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun sekä tuotantoprosessien sertifioimiseksi. Standardin keskiössä ovat asiakasvaatimukset, tuoteturvallisuus, laatu, laillisuus sekä aitous ja toiminnan läpinäkyvyys. IFS Food -standardin korkeimpaan tasoon pohjautuva Satamaidon toiminta auditoidaan vuosittain.

  • IFS-sertifikaatin avulla voimme todistaa, että valmistamamme tuotteet ovat lakisääteisten ja asiakkaiden kanssa sovittujen vaatimusten mukaisia. IFS-auditoinnit keskittyvät tuotteiden ja tuotantoprosessien laatuun ja turvallisuuteen ja näiden jatkuvaan parantamiseen, jotka ovat myös meillä Satamaidolla lähtökohtana jokapäiväisessä työssä, kertoo Satamaidon laatuvastaava Tuija Toivonen.
  • IFS-standardin noudattaminen auttaa meitä kehittämään tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen liittyviä prosesseja, varmistaa tuotteiden ja tuotantoprosessien jatkuvan seurannan ja auttaa keskittymään riskien hallintaan ja ennaltaehkäisyyn, Toivonen konkretisoi sertifioinnin hyötyjä.

*GFSI = Global Food Safety Initiative


Julkaistu 12.1.2022

Kerro kavereille: