Satamaito yhteistyössä Taitaja2022-tapahtuman kanssa

Taitaja on ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma, jossa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Taitaja2022-tapahtuma järjestetään Porissa 16.-19.5.2022.

Me satamaitolaiset olemme mukana tapahtuman 3 000 ruokailussa tarjoamalla kisaajille raikkaat palanpainikkeet.

Taitaja2022 Pori -tapahtuman päävastuullinen toimija on Länsirannikon Koulutus Oy WinNova. Yhteistyökumppanina toimii Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedu, unohtamatta meitä muita lukuisia kumppaneita. Suomessa ammattitaitokilpailutoimintaa koordinoi Skills Finland ry. Tapahtumapaikkoja ovat Porin urheilukeskus, Isomäki sekä Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalue.

Taitaja2022 Pori -tapahtuman kokoaviksi teemoiksi on valittu automaatio ja robotiikka sekä #työniloa.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Toivotamme osaltamme teidät kaikki innolla tapahtumaan mukaan!

 

Taitaja2022


Julkaistu 16.2.2022

Kerro kavereille: