IFS Food -sertifikaatti on osoitus Satamaidon vastuullisesta toiminnasta

Olemme ensimmäisiä meijereitä Suomessa, joilla on käytössä kansainvälinen IFS Food -sertifikaatti. Standardin ytimen muodostavat asiakasvaatimukset, laatu, tuoteturvallisuus, laillisuus, aitous ja toiminnan läpinäkyvyys. IFS:n korkeimmalla tasolla sertifioituna osoitammekin vastuullista asennetta jokapäiväiseen elintarviketuotantoomme.

IFS Food -sertifikaatti todistaa, että Satamaidon tuotteet ovat lakisääteisten asetusten mukaisia ja vastaavat asiakkaidemme kanssa sovittuja vaatimuksia. IFS-standardin noudattaminen ja säännölliset auditoinnit ovat apuna, kun kehitämme laatua ja turvallisuutta edistäviä prosesseja. Näin voimme seurata tarkasti tuotteita ja tuotantoprosesseja, sekä edistää riskien hallintaa ja ennaltaehkäisyä.

Kolmannen osapuolen säännölliset tarkastukset ja IFS Food -sertifikaatti kertovat pelkkää hyvää: Satamaito tuottaa laadukkaita ja luotettavia tuotteita ympäri vuoden. Voit tutustua sertifikaattiin tästä.


Julkaistu 2.3.2023

Kerro kavereille: