JOGURTTIA VAPAAN LEHMÄN MAIDOSTA

Uutuus: Valloittava vanilja

Satamaidon lempeä AB jogurtti vanilja valloittaa samettisella maullaan. Sisältää pelkkää hyvää ja luonnollista makua. Valmistettu vapaan lehmän maidosta ja pakattu ympäristöfiksuun pakkaukseen.

Lue lisää
9

Korkeimman tason IFS Food -sertifikaatti

Olemme ensimmäisiä meijereitä Suomessa, joilla on IFS Food -sertifikaatti käytössä.

19

Ympäristöfiksut pakkausmateriaalit

Biopohjaiset pakkauksemme pohjautuvat uusiutuviin luonnonvaroihin ja ovat 100 % hiilineutraaleja.

6

Sydänmerkki -tuotteet

Satamaidon sitoutuminen terveellisiin ja luonnonmukaisiin valintoihin on palkittu: rasvattomat tuotteemme ovat nyt Sydänmerkittyjä!

Lue lisää

6

LEHMIEN HYVINVOINTI

Helli voi hyvin - voi sinäkin

Lehmän hyvinvointiin vaikuttavat päivittäiset työt ja elinolosuhteet. Lehmän vuorokaudesta puolet kuuluu lepäilyyyn ja märehtimiseen, loppuajan se syö ja käy lypsyllä. Turvallinen kuiva makuupaikka, ravitseva ruoka ja juoma sekä eläimen ja navetan puhtaanapito vaikuttavat lehmän hyvinvointiin.

Lue lisää
6

MEIDÄN OMASTA MEIJERISTÄ

Vastuullisesti tuotettua maitoa

Satamaidon kaikki maitotuotteet valmistetaan modernissa Ulvilan meijerissä. Uudessa yksikössä on aiempaan verrattuna kaksinkertaiset tilat, jotka mahdollistavat liiketoiminnan laajentamisen ja tuovat tehokkuutta tuotantoon.

Lue lisää
9

100% uusiutuvaa energiaa

Kaikki meille välitetty sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua.

19

Pidempi säilyvyysaika

Ruokahävikin hillitseminen on oleellinen osa ruoan ilmastovaikutusten pienentämistä. Pidempi säilyvyysaika on nopea ja luonnollinen tapa vähentää ruokahävikkiä.

6

Vastuullista meijeritoimintaa

Me satamaitolaiset kannamme vastuumme maidontuotannon ympäristövaikutuksista ja pyrimme vähentämään niitä aktiivisesti.

MAITO TEKEE HYVÄÄ

Tiedä mitä juot

Maito on luonnollisen puhdasta polttoainetta joka haasteeseen. Maito sisältää reilusti ihmiselle tärkeitä ravintoaineita maistuvassa ja helposti nautittavassa muodossa. Nappaa siis tämä luonnon tehojuoma mukaan arkeen, ja rakenna vahva keho ja mieli – luonnollisesti pelkkää hyvää!

Lue lisää

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista

1.3.2024

Todistus hiilidioksidivapaasta sähköstä

Käytämme vastuullisesti tuotettua sähköä Me satamaitolaiset maidontuottajat kannamme vastuumme ympäristöstä. Niinpä olemme arvojemme mukaisesti varmistaneet, että kaikki meille...

20.11.2023

120 vuotta Osuusmeijeritoimintaa Satakunnassa

Osuusmeijerin perustamisen juuret vievät Kyläsaaren meijeriin ja muihin alueen pieniin lähiseudun meijereihin, jotka loivat pohjan osuusmeijerin perustamiselle Poriin...

12.6.2023

Uutuus Satamaidon jogurttiperheeseen: Valloittava vanilja

Satamaidon AB jogurtti vanilja valloittaa viikosta 25 alkaen kauppojen kylmähyllyt. Täyteläinen ja luonnollisen makuinen AB jogurtti vanilja sisältää...

9.6.2023

Satamaidon rasvattomat tuotteet ovat nyt sydänmerkittyjä

Satamaidon sitoutuminen terveellisiin ja luonnonmukaisiin valintoihin on palkittu: rasvattomat tuotteemme ovat saaneet Sydänmerkin! Sydänmerkki on tunnustus Satamaidon rasvattomien...