Satamaito-tuotteiden pidempi säilyvyysaika vähentää ruokahävikkiä

Satamaito-tuotteiden pidempi säilyvyysaika vähentää ruokahävikkiä

Ruokahävikin hillitseminen on oleellinen osa ruoan ilmastovaikutusten pienentämistä. Satamaidolla valmistetaan pastöroituja maitoja ja laktoosittomia maitojuomia, jotka maistuvat raikkaalta maidolta perinteisten pastöroitujen maitojen tapaan, mutta säilyvät pidempään. Piimien ja kermojenkin säilyvyys on kahdesta kolmeen viikkoon.

Pidempään säilyviin maitoihin ja maitojuomiin ei lisätä mitään, vaan ne pastöroidaan sekunnin ajan korkeammassa lämpötilassa. Tuotteet pakataan aina korkean hygienian tiloissa.

Pidempi säilyvyysaika antaa enemmän aikaa käyttää tuotteita ja kaupalle enemmän aikaa myydä niitä. Nopea ja luonnollinen tapa vähentää ruokahävikkiä!