Uudet ympäristöfiksut pakkaukset!

Hyvästi fossiiliselle muoville ja isolle hiilijalanjäljelle!

Satamaito on mukana edistämässä vastuullista meijeriteollisuutta. Olemme vaihtamassa tuotteidemme pakkaukset fossiilivapaaseen ja ilmastohellään versioon. Tuotteiden hyvä maku säilyy, vain pakkausmateriaali vaihtuu!

100 % luontopohjaisista raaka-aineista rakennettu pakkaus on osa kestävää kehitystä ja teko maapallon hyväksi. Vaihdamme kaikkien tuotteidemme pakkausmateriaalit biopohjaisiksi vuoden 2023 aikana.

Hyvää ja raikasta uusissa ilmastohellissä pakkauksissa

Käyttämämme biopohjainen kartonkimateriaali on hyvä esimerkki pitkänäköisestä ympäristöajattelustamme. FSC-sertifioitu biopohjainen kartonki huomioi ympäristön jo metsän kasvatusvaiheessa: Pakkauksissa käytetty puumassa valmistetaan ympäristön kannalta vastuullisesti ja kestävästi hoidetuista metsistä.

Biopohjaisten pakkausten myötä minimoimme myös fossiilisen muovin käyttöä pakkauksissamme. Tuorein esimerkki ympäristöfiksusta pakkauksesta on Luonnon AB-jogurttipurkki, jonka materiaalit ovat kokonaan kasvipohjaisia. Pakkaus pohjautuu uusiutuviin luonnonvaroihin ja on 100 % hiilineutraali.

Merkit
Carbon Trust™ on sertifioinut pakkausten hiilineutraaliuden carbontrust.com/tetrapak.
Kartonkipakkausten pinnoitteilla on Bonsucro-sertifiointi bonsucro.com.
Kartonkipakkauksen voi kierrättää muiden pahvien mukana ja mahdollinen korkki muovien yhteydessä.

Vastuullisuus maistuu ja näyttää herkulliselta

Pakkauksella on monta tehtävää, kuten tehostaa elintarvikkeiden tuoteturvallisuutta ja lisätä käyttömukavuutta. Tuotevaatimusten lisäksi pakkausmateriaalien on täytettävä vastuullisuusvaatimukset. Pakkauksen ulkoasulla on myös tärkeä tehtävä: sillä viestitään sekä mielikuva- että tuoteasioita.

Kotimaisuus on tärkeä osa vastuullisuutta, ja huomioimme sen aina mahdollisuuksien mukaan. Biopohjaisilla materiaaleilla pyritään ratkaisemaan tärkeitä ympäristöä ja luonnonvarojen käyttöä koskevia haasteita. Siksi otammekin askeleen kohti ympäristöfiksumpia pakkauskäytäntöjä!

FSC-sertifiointi huomioi ympäristön jo metsän kasvuvaiheessa

Kierrätettävän, kotimaisen materiaalin lisäksi haluamme huomioida ympäristöystävällisyyden ja helpon kierrätettävyyden. Ympäristöystävällisyys on viety nestekartonkipakkauksissamme jopa hieman pidemmälle, sillä niissä käyttämämme FSC-sertifioitu kartonki valmistetaan ympäristön kannalta vastuullisesti ja kestävästi hoidetuista metsistä.

Uutta ja innovatiivista

Biopohjaisilla materiaaleilla pyritään ratkaisemaan tärkeitä ympäristöä ja luonnonvarojen käyttöä koskevia haasteita. Siksi otammekin askeleen kohti ympäristöfiksumpia pakkauskäytäntöjä!

Helli hurmaantui uusista pakkauksista – hurmaannu sinäkin!

Pakkaustemme uusi raikas ilme kertoo luotettavasta, vastuullisesta ja aikaansa seuraavasta brändistä. Ihastuttavat uudet pakkaukset hurmaavat kauppojen hyllyillä helmikuusta alkaen.