Itsenäinen länsisuomalainen meijeri

Satamaito on 140 länsisuomalaisen tilan osuuskunta, joka on toiminut itsenäisenä maidontuottajien omistamana osuuskuntana jo yli sadan vuoden ajan. Tuottajatilamme sijaitsevat Satakunnassa, Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla. Meijeritoimintamme alkoi Porissa vuonna 1902 ja nykyinen Satamaito perustettiin vuonna 1982.

Raakamaidosta valmistamme vuodessa lähes 45 miljoonaa litraa nestemäisiä maitotaloustuotteita. Yli 36 miljoonaan euroon nouseva liikevaihtomme muodostuu pääasiassa nestemäisten maitovalmisteiden myynnistä vähittäis-ja tukkukaupoille sekä teollisuudelle. Jakeluautomme toimittavat tuotteita asiakkaillemme kuutena päivänä viikossa, lähes 150 000 litraa päivittäin.

Pelkkää hyvää

Me uskomme hyvään tahtoon ja sinnikkyyteen, ja teemme joka päivä töitä hyvinvoivien lehmien ja tyytyväisten maidontuottajien puolesta. Siksi maitomme tulee kotitilojemme pihatoissa asuvilta vapailta lehmiltä. Omilla toimillamme pyrimme myös pienentämään hiilijalanjälkeä ja taistelemaan ruokahävikkiä vastaan. Haluamme tehdä pelkkää hyvää!

Satamaito Ulvila ilmakuva